• www.canalero.info
  • admin@canalero.info
  • Opening Time : 08 : AM - 10 PM
Toţi utilizatorii reţelei HDROMEDIA® prin intermediul site-ului https://canalero.info se obligă să respecte prezentele Condiţii Generale pentru utilizarea Site-ului.

Utilizarea reţelei implică acceptarea necondiţionată a acestor Condiţii Generale. Dacă nu sunteţi de acord cu prezentele Condiţii Generale vă rugăm să nu continuaţi accesarea site-ului.

Termenii și condiţiile de mai jos au valoare contractuală între HDROMEDIA®  si User.

Prin Utilizator se înţelege orice persoană fizică sau juridică care este titularul unui contract de furnizare de servicii HDROMEDIA.

Acest Contract reprezintă un acord de utilizare a serviciilor de vizualizare de conţinut de tip multimedia și de informaţii media predeterminate constând în fișiere, fotografii, texte, fișiere video, fișiere audio, fișiere audio-video (“Conţinutul”).

 

Drepturile asupra Site-ului

HDROMEDIA™ şi HDROMEDIA® deţin drepturile privind grafica, forma, modalitatea de prezentare, precum şi întreg conţinutul Site-ului incluzând fără a se limita la, imaginile, muzica, informaţiile şi orice alte date şi aplicaţii prezentate pe Site. Acestea sunt protejate prin legislaţia drepturilor de autor în vigoare. Este interzisă în mod expres orice încalcare sau încercare de a se încalca drepturile de autor asupra Site-ului, incluzând fără a se limita la reproducerea, distribuirea, comercializarea, închirierea, împrumutul, comunicarea, radiodifuzarea, copierea, modificarea, afişarea, transmiterea, publicarea, în orice formă a conţinutului şi graficii Site-ului, crearea unor materiale derivate folosind conţinutul şi forma Site-ului, sub sancţiunile prevazute de lege.HDROMEDIA® și/sau partenerii săi comerciali este/sunt deţinatorul(ii) drepturilor de proprietate intelectuală asupra mărcilor şi bazelor de date prezentate pe Site şi utilizatorii sunt obligaţi să respecte aceste drepturi şi să nu le aducă nicio atingere.

 

Scopul Site-ului şi neangajarea răspunderii

Site-ul oferă posibilitatea vizualizării de conținut de tip multimedia şi de informaţii multimedia predeterminate (“Conţinutul”), pe baza unui abonament sau gratuit, cu titlu promoţional. Site-ul îşi propune să ofere utilizatorilor informaţii corecte şi actuale cu privire la serviciile oferite, cu privire la modalitatea de contractare a acestora şi utilizarea Conţinutului şi să pună la dispoziţia utilizatorilor aplicaţiile necesare utilizării serviciilor oferite. HDROMEDIA® nu garantează că Site-ul nu va conţine anumite erori, însă va încerca să remedieze aceste erori în scurt timp pentru a permite o informare corectă a utilizatorilor. HDROMEDIA® nu răspunde pentru eventuale prejudicii suferite de utilizatori urmare a unor decizii bazate pe orice informaţie furnizată prin intermediul Site-ului.

Utilizatorii îşi pot procura serviciile oferite prin intermediul Site-ului accesând câmpurile expres menţionate în acest sens. HDROMEDIA® îşi rezervă dreptul de a modifica unilateral şi fără nicio notificare prealabilă a conţinutul, forma de prezentare şi/sau structura Site-ului, în orice moment şi nu va avea nicio răspundere în acest sens şi/sau aceste Condiţii Generale, modificările făcute astfel fiind considerate a fi acceptate de utilizator dacă acestă continuă să folosească Site-ul după afişarea Condiţiilor Generale modificate pe Site.

HDROMEDIA® nu garantează calitatea Site-ului din punct de vedere tehnic şi funcţional. Astfel, HDROMEDIA® nu vor putea fi ţinuţi răspunzători în niciun fel pentru niciun fel de daune directe sau indirecte suferite sau invocate de utilizatori provenind din disfuncţionalităţi ale Site-ului.

Serviciile video oferite în acest portal nu sunt limitate pentru acces nici unui utilizator de internet broadband, excepție face România unde nu avem dreptul de a comercializa serviciile noastre. Funcţionarea necorespunzatoare se poate datora lipsei de capacitate a legăturilor de interconectare între reţeaua furnizorului dumneavoastră de internet şi reţeaua de livrare de conţinut a HDROMEDIA®, furnizorul acestor servicii. În cazul în care calitatea serviciilor video este necorespunzătoare vă rugăm să cereţi furnizorului dumneavoastră de internet să ceară suplimentarea acestor legături cu reţeaua de livrare de conţinut aHDROMEDIA®.

HDROMEDIA® nu răspunde de nefuncţionarea sau funcţionarea necorespunzătoare a reţelelor de comunicaţii a terţelor părti prin care se accesează Serviciul.

Site-ul poate conţine legături sau trimiteri către alte site-uri pentru utilizarea cărora se vor aplica politicile de utilizare specifice astfel cum sunt acestea specificate pe site-urile respective, HDROMEDIA® nefiind răspunzatori şi neasumandu-şi nicio obligaţie pentru conţinutul acestora sau cu privire la orice link din acestea. Orice includere de link-uri în Site este facută numai pentru ajutorul utilizatorului şi nu implica sprijinirea de catre HDROMEDIA® a materialului disponibil pe sau prin aceste site-uri sau reţele şi nici vreo asociere cu operatorii lor. Utilizatorul accesează acele site-uri şi le foloseşte produsele şi serviciile exclusiv pe propriul risc.

 

Date cu caracter personal

Prin accesarea acestui site sunteţi de acord cu faptul că proprietarul retelei HDROMEDIA® are dreptul de a prelucra datele dumneavoastră personale, dezvăluite ca urmare a folosirii serviciului de către Utilzator.

 

Modificări ale condiţiilor

Prezentele condiţii de utilizare se pot modifica la anumite intervale de timp fără a anunţa Utilizatorul. Astfel de modificări vor fi aduse la cunoştiinţă Utilizatorului prin afişare pe site. Modificările făcute astfel sunt socotite a fi acceptate de către Utilizator dacă acesta continuă să folosească serviciul după afişarea lor pe site-ul web.

 

Utilizarea aplicațiilor externe

HDROMEDIA™ nu își asumă nici o responsabilitate pentru funcționalitatea aplicațiilor externe precum Smart Iptv, NET-Iptv, SS-Siptv, STB Emu, Smart STB și multe altele

Locatii de vizionare

Vizionarea se poate face numai din o locatie si cu acelasi IP. Dupa ce se schimba locatia sau IP-ul vizionarea este blocata.

Cerinte parametri de la Internet a abonatului

Viteza la Internet trebuie sa fie pentru cel putin 20 Mbit/s, stabila si cu un Ping de maximal 20ms.

 

Politica de refund.
De retinut inainte sa comandati!

Pot sa primesc banii inapoi daca nu sunt multumit de serviciu?

Serviciul nostru este nerambursabil.Suma platita de catre dvs nu o sa fie returnata daca exista probleme de retea.Abonamentul achizitionat o sa fie suspendat pana cand o sa fie rezolvate probleme.