• www.canalero.info
  • admin@canalero.info
  • Opening Time : 08 : AM - 10 PM

1. Programele TV specifice altor provideri nu sunt garantate, iar acestea pot suferi schimbari, downtime-uri.

2. Grila poate suferi schimbari pe parcursul abonamentului, iar abonatii vor fi notificati de schimbarile din grila RO.

3. HDROMEDIA nu stocheaza datele abonatilor, adresele IP, detalii financiare sau alte caractere care au legatura cu identitatea personala.

4. Metodele de plata folosite sunt sigure, securizate si criptate. Acestea sunt furnizate pe baza unor procesatori de plati internationali care ofera cea mai buna securitate.

5. HDROMEDIA nu este responsabil de dispozitivele utilizatorilor cu privire la siguranta si instalare. Insa, este oferit support gratuit in limita programului si a fluxului de mesaje, pentru ajutor cu aplicatia.

6. Abonamentul este 100% digital. Nu aveti nevoie de echipament special din partea noastra, antene sau cabluri extra. Este necesara o conexiune internet de minimum 30 mbps download.

7. Streaming-ul functioneaza pe un singur IP sau mai multe in functie de abonamentul ales. In cazul in care ati incercat sa incalcati aceasta regula, sunteti blocat automat si nu mai aveti permisiunea de a viziona.

8. HDROMEDIA se angajeaza sa  returneaze banii in termen de 24h zile de la activarea abonamentului, daca nu serviciu nu este furnizat 100%.

9. Ne rezervam dreptul sa trimitem campanii de Marketing, insa va puteti dezabona dand click pe “Dezaboneaza-te” din e-mail.

10. Nu garantam functionarea serviciilor 24/7, desi avem solutii de backup uneori apar situatii neprevazute care pot duce la nefunctionarea temporara a serviciilor.

11. Perioada de test maxima este de 24 (de) ore si poate fi gratuita sau contracost, in conformitate cu ofertele de pe website.

12. In cazul in care alegi sa folosesti serviciile noastre, esti de acord pe proprie raspundere cu acesti Termeni si Conditii.

13. HDROMEDIA nu este disponibil pentru rezidentii din Romania.